Poliklinika & Anti Aging Centar Markušić iz Opatije vodeći su medicinsko estetski centar za dermatologiju i anti aging estetiku koji posluju u centru Opatije od 1995. godine. Naše newsletter pretplatnike redovito obavještavamo o novostima iz anti aging i estetske dermatologije, nekirurške liposukcije, kirurške i nekirurške blefaroplastike, neinvazivnim tretmanima liftinga lica i novostima iz svijeta medicinske estetike. Svi newsletter pretplatnici prvi saznaju popuste i akcije koje svaki mjesec pripremamo kako bi na prirodan način osvježili i pomladili lice, oblikovali tijelo i osjećali se bolje i zadovoljnije. 

Kako bi bili sigurni da su podaci koje prikupljamo u skladu s odredbama Opće uredbe o zaštiti podataka (GDPR), pripremili smo novi obrazac za prijavu na zajednički newsletter te Vas pozivamo da se pretplatite na njega. Podaci koji se prikupljaju putem prijavnog obrasca koriste se isključivo u svrhe slanja obavijesti i neće biti ustupljeni trećim stranama.

Prilikom prijave tražit ćemo vas ime i prezime i vašu e-mail adresu.  
* označava obavezna

Poliklinika Markušić koristit će ovaj newsletter kako bi vas informirali o novostima u poslovanju, akcijama i novitetima. Označite kako želite da vas informiramo:

Email Marketing Powered by Mailchimp